Wanneer u een item bij ons heeft gereserveerd, werkt het vervolgens zo:

U kunt het item ophalen op dit adres op het afgesproken moment. Op dit adres moet het ook teruggebracht worden, wederom op het vooraf afgesproken moment.
Bij het ophalen dient men een legitimatiebewijs te laten zien en  €50,- borg te betalen. De betaling en borg dienen contant afgerekend te worden. Onze prijzen zijn inclusief 21% btw.

De opblaaspoppen worden meegegeven in een grote stevige tas. Deze kan makkelijk in een personenauto vervoerd worden.
In de tassen zijn andere benodigdheden zoals haringen aanwezig. Daarnaast zit er een instructieformulier bij. Hierop staat eenvoudig hoe het object opgezet kan worden. Klik hier voor de instructies van de Poppen en hier voor de instructies van de Springkussens.

De leeftijden kunnen wij van de Poppen af halen als u dat wilt. Daarnaast zijn er ook andere leeftijden dan 50 jaar beschikbaar. Dit zijn: 18, 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 65 en 70. Daarnaast hebben we ook banners met Geslaagd en Pensioen. Bij de Ooievaar is natuurlijk zowel een jongens als een meisjes banner beschikbaar. Mocht u een andere banner willen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bij het ophalen wordt ook een verhuurcontract getekend. Lees vooraf even onze voorwaarden.

Te huur verhuren opblaasbare sarah, abraham, ooievaar, overdekt springkussen in montfoort, Woerden, Harmelen, de Meern, Vleuten, Ijsstelstein, Linschoten, Benschop, Oudewater, Gouda, Maarssen, Breukelen, Mijdrecht, Bodegraven, waarder, driebruggen, nieuwerbrug, kanis, kamerik, zegveld, Kockengen, schoonhoven